Stalno predstavništvo pri EU Bruselj /Novice /
30.09.2016  

Sektorski seminar za podjetja na temo "Voda v zunanjih instrumentih EU'", Bruselj, 15. november 2016

Države članice EU v Bruslju 15.11.2016 organizirajo sektorski seminar za podjetja na temo 'Voda v zunanjih instrumentih EU'.

Na seminarju bodo prestavniki evropskih inštitucij (Evropska komisija in drugi, npr. Evropska investicijska banka) predstavili konkretne priložnosti v okviru programov razvojne pomoči unije na omenjenem področju do leta 2020.

Popoldanski del seminarja bo namenjen dogovarjanju med prisotnimi poslovnimi subjekti (B2B) o sodelovanju pri javnih naročilih in razpisih EU. Tudi predstavniki evropskih inštitucij bodo takrat podjetjem na voljo za pogovor.

Pristojbina za udeležbo znaša 175 EUR (brez DDV), rok za prijavo je 21.10.2016.

Več informacij v priponkah in na spletni strani seminarja, http://www.sectorseminars.eu/ (v angleškem jeziku), oziroma preko kontaktne točke za vključevanje slovenskega zasebnega sektorja v zunanje instrumente unije na stalnem predstavništvu pri EU v Bruslju (SPBR), ga. Helene Vodušek (helena.vodusek(at)gov.si; +32.2.213.6365).

V primeru interesa slovenskih podjetij bo SPBR na dogodku zagotovilo logistično podporo. Prosimo, da ministrstvo za zunanje zadeve in SPBR o prijavi na seminar obvestite (razvoj.mzz(at)gov.si, helena.vodusek(at)gov.si).

 

Vabljeni!

 PRIPONKE: